Om GiringOm Adib

Min historie

For noen år siden bodde jeg i Syria. Det var krig og jeg var uten mat, strøm eller håp.
Det jeg hadde var et stort ønske om å endre situasjonen. I dag er jeg godt etablert i Norge og har god ekspansjon i Sverige. Jeg var på skolen en dag og hørte to elever snakke med hverandre og de sa: ¨Har du hørt historien om Adib i klassen vår? Han lærte seg norsk på 3 måneder og fikk full uttelling på eksamen. Hvis han kan, da kan vi også!¨
Fra den dagen innså jeg at jeg har en unik historie, og muligheten til å inspirere andre til å tro mer på seg selv.

Syria

Dette er meg da jeg var 14-15 år og veide ca. 42 kilo. I hjemlandet mitt, Syria, var det krig. Jeg visste ingenting om livet og hadde ingen håp om noen bedre fremtid.

Over grensene

På vei bort fra krigen. Jeg løper over grenser, tar gummibåt over havet og er i en kraftig overlevelsesmodus.

Nytt hjem

Jeg ankom Norge som en fattig, feig og sjenert gutt. Jeg var redd, håpløs og uten peiling på hva Norge var og hvem som bodde her. Jeg var uten familie og uten noen å få støtte av.

På topp

Her er mine resultater fra Vgs. Jeg var nr. 1 i hele klassen på IKT linjen på Kuben Vgs. Om du tror at jeg har ikke har svelget samme løgn som du kanskje har, at skolen er veien for suksess, så tar du feil. Jeg var veldig dedikert på skolen og trodde at jeg skulle få frihet og tjene masse penger etter å få 6-er på eksamen. I dag bruker jeg det ikke til noe, og det er ingen som bryr seg. Kanskje svir det for deg å høre det? Det gjorde det for meg da jeg begynte å bli kjent med sannheten.

Jobbsøking

Alle jobbsøknadene som ligger i sengen min på mitt lille rom i Oslo. Jeg søkte på 1400 ulike jobber på under 1 uke og leverte hver søknad fysisk i butikken. 90% kastet den i søpla da de hørte språket mitt.
Det var vondt, men jeg lærte meg å elske smerten.

Lærling

Her ser du meg på VPS som lærling. Livet hadde et høyt tempo. Jeg trodde dette var suksess. Jeg hadde fått lærlingplass! Hvor ofte hører vi ikke at man skal være takknemlig for det?

Stordalen

Jeg bestemte meg for å gå min egen vei som selvstendig næringsdrivende og fikk etter kort tid møte mitt største forbilde: Petter Stordalen.

Frihet

Og her ser du meg nå. Jeg har fått friheten som jeg ønsket, etablert egen business og hjelper andre med å gjøre det samme!