Vårt mål er å få deg til å tro på deg selv.

Etter å ha pratet med tusenvis av mennesker, analysert og fundert, så kom vi frem til at den absolutt største grunnen til hvorfor mennesker ikke tror på seg selv er at deres selvtillit og selvbilde er negativt programmert.

“Jeg kan ikke. Jeg har ikke noe erfaring. Han/hun hadde flaks. Dette er urealistisk.”

Vi kaller dette for ytre omstendigheter og selvsabotasje. For sannheten er, om VI kan, så kan du. 

180
dager med all support du behøver
3
coachingsamtaler i uken

Møt Frida: 

Tenk om det det er slik at vi alle har gått på en løgn?

Vær dyktig på skolen, aller helst fullfør universitetsutdanning og skaff deg så en trygg (?) og fast jobb.

Mitt liv gikk helt i henhold til samfunnets normer, til en gammel ryggskade bestemte seg for å høylytt påminne meg om sin tilstedeværelse. 

Ved 15 års-alderen falt jeg av en hest og knakk halebeinet. Hestejente som jeg var, så hoppet jeg opp i salen igjen og red videre i 1,5 time. 10 år senere, men en karriere innen salg og lederskap, så ligger jeg på gulvet på kontoret mellom møtene mine og gråter av smerte. Migrene og stadig rygg- og nakkeverk gjorde at jeg måtte samle all min energi for å klare jobben min og være en fantastisk representant ovenfor kundene mine. Det var da tanken slo meg.

“Hvordan kommer jeg til å ha det om 10 år? Hvem skulle vel ville ansette meg og hvordan fungerer det egentlig å være ufør?”

Fire måneder senere hadde jeg sagt opp jobben, forlatt en vel betalt jobb, leid ut leiligheten min og satt på en fly mot Thailand med en halvfremmed som jeg hadde truffet åtte ganger tidligere. 

Jeg innså enkelt fortalt at jeg måtte gjøre noe for min egen del, jeg måtte bygge verdikilder for å sikre min økonomiske situasjon i fremtiden - om det skulle bli slik at kroppen min skulle velge å legge inn årene helt.

I dag bor og lever jeg i Spania, jobber utelukkende nettbasert fra laptopen min og har kunder over hele verden. Alt dette, på mindre enn ett år.

Nå vil jeg dele min erfaring med deg.

  • Hvordan jeg startet mitt eget markedsføringsbyrå
  • Arbeider helt nettbasert fra mitt hjem i Spania
  • Utfører markedsføring for fornøyde klienter

Teamet

Adib Waez
Adib Waez
Co-owner & mentor
Frida Engström
Frida Engström
Co-owner & mentor
Lær hvordan du kan starte en nettbasert virksomhet  - uten tidligere erfaring!

"Wow, altså dette programmet er helt utrolig. det lærer deg ikke bare hvordan du kan bli en bedre versjon av deg selv, men også mange nyttige egenskaper enhver person burde ha💯" - Adam Hassan, GIRING-student Norge