Akademi

Sammen skaper vi unge, fremgangsrike mennesker med moderne ferdigheter!

  • Lær deg å tenke på suksess
  • Lær hvilke problemer du kan løse
  • Lær digitale markedsføringsevner

Suksess er tilgjengelig for alle!

Bli inspirert av vår grunnlegger Adib Waez som snakker om hvordan
du kan finne din nisje, og starte å leve slik som du ønsker.

Søk Her

1.

Steg én er alltid å ta en beslutning, en beslutning om at du er suksessverdig og kan oppnå hva du vil i livet.
Du vil få tilgang til hele treningsprogrammet og vårt lukkede samfunn med likesinnede som vil støtte deg gjennom hele denne reisen - ingen tidligere ferdigheter kreves!

2.

Å starte din egen online virksomhet høres spennende ut - men HVA er det du faktisk gjør? I steg to vil vi bryte det ned og utforske hvilken bransje du vil jobbe mot og hvilket problem du vil løse for dem.

3.

GIRING tror på virkelige mennesker med reelle resultater. Ikke teori eller ting som kan fungere, men som aldri har blitt bevist. Vi vil gi deg vårt nøyaktige system som vi selv brukte til å generere millioner av kroner hver eneste måned, slik at du kan lykkes online og bygge din virksomhet på dine egne vilkår.

Akademiet

Uke 1 - Lær deg å tenke som de mest suksessfulle menneskene i verden

Napoleon Hill dedikerte sitt liv for å studere de 500 mest vellykkede menneskene i verden og utviklet sine suksessprinsipper. Vi går også gjennom det magiske ordet som endrer alt for studentene våre, og hvordan du kan begynne å endre livet ditt i den retningen du vil med en gang.

- Hvorfor du vet hva du behøver å gjøre, men allikevel ikke gjør det
- Få brillene dine på for å se en ny virkelighet
- Definer ditt drømmeliv og begynn å manifestere det umiddelbart

Uke 2 - Hvilket problem skal du løse?

I denne uken vil vi dekke hvilket problem du skal løse, og for hvem. All virksomhet handler om hvilket problem du kan løse, og her vil vi grave i hva din online virksomhet skal levere til dine fremtidige kunder.

- Hvem skal du hjelpe?
- Hvilket problem skal du løse?
- Skape et attraktivt tilbud

Uke 3 - Tiltrekk din første klient

Ingen virksomheter drives uten kunder, men ikke bekymre hvis du aldri har sett deg selv som selger, fordi salg er en ferdighet - akkurat som alle andre ferdigheter du kan lære. I denne uken vil vi gi deg den kraftigste salgsteknikken som vil hjelpe deg med å skaffe din første klient innen 52 dager!

- Vitenskapen bak å konvertere en total fremmed til en høyt betalende klient
- Hvordan du kan bli super bra på salg på kort tid
- De eneste tre tingene du trenger å fokusere på

Uke 4 - Skap fundamentet ditt

"Har du et nettside?" - Ja, selvfølgelig!
I denne uken får du alle malene som er nødvendige for å bygge ditt eget nettsted og få det til å fungere sammen med e-postautomatisering og kalender i perfekt harmoni. I tillegg vil vi gå gjennom alle organiske markedsføringsmetoder du kan bruke til å skaffe deg din første klient uten å bruke ett øre på markedsføring


- Hvorfor "organiske kraftaktiviteter" er det viktigste som finnes
- Hvordan "Law of Averages" fungerer
- Individuell plan for de neste 30 dagene med klart definerte mål

Uke 5 - Facebook's hjerte-anatomi

I den moderne verden trenger vi moderne ferdigheter. I denne uken vil vi lære deg alle betalte markedsføringsmetoder vi bruker for våre kunder, og hvordan du kan gjøre det samme til å generere hundrevis av tusen kroner til kundene dine.

- Hvordan masteralgoritmen fungerer
- Hvordan skrive annonsekopi som en proff
- Lag annonser som konverterer

Uke 6 - Lever din 5 stjerners tjeneste

Nå er vi klare for å skalere virksomheten din, og den viktigste delen når du gjør det, er struktur. I denne modulen vil vi se over "svinghjulet" ditt og sørge for at du bruker energien til de rette oppgavene.

- Strukturer din virksomhet
- Ombordstigning av klienter
‍- Fokusert på "svinghjul"-aktiviteter

Bonus - Annonsering for nettbutikker

Noen tror kanskje at "annonser er annonser", men det er helt forskjellige strategier mellom å generere potensielle kunder og netthandel, og i denne bonusmodulen vil Funnel Media lære deg nøyaktig hvordan du skal gå fra 0-1 millioner i produktsalg på bare 50 dager .


Spørsmål? Svar.

Hva kommer jeg til å lære?


GIRING Fundament er et 100% nettbasert kurs som gir deg all kunnskapen du behøver for å starte din egen virksomhet og arbeide fra hvor som helst. Kurset inneholder alle de forskjellige delene du trenger å fokusere på for å drive egen virksomhet og ingen forkunnskaper kreves. Utover kursmaterialet har du alltid erfarne mentorer du kan vende deg til for å ta din virksomhet fra 0 til en suksess i så raskt tempo som du selv velger!

Hvor lang tid tar det?

Kurset har seks ulike moduler som du går gjennom i ditt eget tempo, og vi kommer sammen med deg til å sette opp en individuell plan basert på dine forutsetninger på hvor raskt du skal gå gjennom kurset. Du får også tilgang på vårt onlinefelleskap med likesinnede personer som er på samme reise om deg selv.

Når kan jeg starte?

Vi anbefaler at du sender en søknad for å få booket en møte med vårt kvalifiseringsteam, og så snart du har blitt akseptert inn i programmet så har du muligheten til å sette i gang samme dag.

Hvem er kurset for?

GIRING Fundament er for deg som kjenner at en 8-17-jobb ikke er noe du vil bruke resten av livet ditt på, for deg som som sinne har tenkt “er dette her virkelig alt?” og for deg som har vilje til å starte din egen virksomhet og ta den til 6- eller 7-sifret omsetning, måned etter måned. GIRING er for deg som lære av de som allerede har resultat, som har gått veien selv og gir deg det eksakte systemet for at du skal bli fremgangsrik på mindre enn ett år - uten noen tidligere erfaring.

Hvordan fungerer det?

Kurset består av seks moduler som du stegvis går gjennom for å suksessivt bygge opp din kunnskap i rett rekkefølge. Hver modul består av flere treningsvideoer og konkrete verktøy for hvordan du tar neste steg. Du har muligheten til å få coaching flere ganger i uken og alle moduler inneholder praktiske deler for å komme i gang med din nye virksomhet så raskt som mulig.

Hvorfor Giring?

GIRING-teamet består av flerfoldige mentorer som alle har gått sin egen vei og lyktes med sin virksomhet, men noe som vi alle savnet var et “community” av likesinnede personer og et bevist konsept å følge da vi startet vår reise. GIRING er en plass hvor vi har samlet alt vi selv skulle ville hatt og framfor alt, en plass der ingen drømmer er for store og ingen drømmere for små. Vi brenner for å hjelpe deg med å unngå fallgruvene, slik at du kan oppnå dine mål mer effektivt.

Vil du se hvordan det fungerer?

JA! Reserver min plass nå